De ce este pacaleala un ecommerce wordpress la pret de 2000 EUR pe site

  • by

Pentru ca WordPress nu este facut pentru a servi cereri de ecommerce.

Pentru ca WordPress pentru a deveni ecommerce are nevoie de un plugin si daca ceva are nevoie de plug-un inseamna ca nu e facut pentru ecommerce

WordPress in principiu are nevoie doar de click cu mouse-ul, nu musai de cunoscatori in ale structurilor, functiilor, etc. wordpress. doar de un mouse ok care sa incarce si sa configureze tema dorita si plug-inurile cerute de client.

Aceasta usurinta a permis aproape orcarei persoane sa devina un creator de site-uri web si fireste de solutii web.

Cum aceasta usurinta in a configura un site a prins repede, multi au prins ideea de afacere si au inceput sa ceara si sa capete de la 500 pana la 2000 si mai multi eur pentru un site.

Si asta pentru ca cei care au vrut site, sau care aveau nevoie dar nu stiau ce vor au ales sa accepte oferta unora care vornesc despre solutii ecommerce fara nicio experienta.

Ati observat ca si atunci cand cumperi o masina de spalat, un aspirator, un frigider, un electrostatic, citeste, intrebi despre el, dar atunci cand vrei un site, plateste 2000 EUR fara sa stii nimic!

Si fireste ca o sa capeti un site, care este de obicei functional dar este degeaba.

Pentru ca ai nevoie de traffic ca sa vinzi si trafiic pe WordPress nu o sa ai pentru ca desi optimizat, nu se va misca bine,deci nu vei avea trafic. Simplu.

Pe masura ce-ti dai seama de acest lucru incepi sa analizezi ce-ai cumparat si te interesezi de solutii care sa vanda.

In acest moment ai dat cu piciorul celor 2000 EUR pentru ca nu vinzi si chiar daca face reclama pe facebook, google, vei avea un cost mare pentru ca elementele sofware nu-ti permit mediul de care ai nevoie.

In concluzie:

Daca vrei ecommerce, alege solutii open source ecommerce, solutii custom sa SaaS.

Si fa-ti timp sa intelegi pe ce dau banii pentru ca nu vei pierde doar banii, vei pierde startul si clientii care incarca un site “prost” il tin minte si-l ocolesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =