Țeapa wordpress – cum sa nu-ti iei

  • by

Trec direct la problema asa ca introducerea o lasa pe altadata sau pentru alt articol.

Foate multi care vor sa intre in mediul online cauta solutii dar aceasta “cautare” de cele mai multe ori, peste 90%, inseamna o discutie cu un prieten, cunoscut, care stie ceva mai multe decat persoana in cauza.

WordPress este o aplicatie open source scrisa pentru site-ul a permite publicarea de continut si media (foto, video). Atat.

Pentru ca unii au scos un plugin (WooCommerce) care poate transofrma wordpress intr-un soi de magazin online, au inceput sa apara si problemele si țepele in online.

WordPress nu este greu de folosit, un set-up este bazat doar pe click and gata! Adica faci totul din click. Daca vrei o optiune, cauti un modul care sa o faca (plugin) si odata instalat beneficiezi de el.

Astfel toata lumea care se pricepe sa dea un click poate sa realizeze un site si nu orice site! un site de ecommerce.

Ar fi extraordinar sa fie asa daca n-ar fi o mare țeapa.

De ce spun astea?

Pentru ca:

  • un magazin pe aceasta platforma nu va avea niciodata facilitatile unui magazin de pe o platforma dedicata
  • crearea categoriilor, produselor, setarile de baza sunt greoaie si anapoda
  • pentru facilitatile de baza in alta platforma trebuie instalate pluginuri
  • site-ul se va misca greu si pe dispozitive mobile este de cele mai multe ori un dezastru (unii rezolva asta cu un plugin de cache)
  • adaugarea produselor in cos este un proces de durata ca si toata procedura de comanda
  • finalizarea comenzii este un chin pentru consumator care va renunta in 99% din cazuri, afara de cazul cand doar voi aveti produsul pe care il doreste consumatorul si acesta va fi novoit sa-l cumpere de la voi
  • feed-backul consumatorului este spre -1, experienta lui pe site-ul vostru va fi un cosmar

Revenind, acei care fac site-uuri din click de mouse va vor livra un site care NU VA VINDE NIMIC!

Astfel platiti 1000 – 2000 EUR PENTRU NIMIC

90% DIN clienti care ma contacteaza au patit acest lucru si vor cu disperare solutii. De ce dupa ce au platit?

Pentru ca dupa multe luni de zile de la “lansarea site-ului” site-ul nu vinde, nici macar o comanda in plus afara de eventualele comenzi de test!

Fireste ca nu este usor sa admiti ca ai fost pacalit si ca trebuie sa te opresti sa schimbi solutia cu una care vinde, cu una care a fost gandita pentru a vinde produse online.

Dar daca chiar vrei sa vinzi online, daca vrei sa-ti dezvolti afacerea in online, atunci trebuie sa renunti si sa faci ce este de facut pentru ca altfel nu vei pierde doar banii dati pe site ci si clientii care vor dori sa cumpere.

Un client care are o experienta -1 pe un site NU va mai reveni pe acel site decat daca nu are alta solutie, retineti acest aspect.

Cei care va construiesc site-ul va vor “demonstra” ca wordpress este minunat si ca este bine sa continuati cu wordpress si asta pentru ca le pasa doar sa va factureze si atat, nu se gandesc ca de fapt un site trebuie de fapt sa vanda.

Concluzie:

Daca doriti un shop online si auziti cuvintul “wordpress” parasiti de indata spatiul respectiv. Un profesionist NICIODATA nu va recomanda wordpress pentru un magazin online!!

Daca ati apucat sa platiti avans si sa cititi acest articol, cereti de urgenta banii inapoi sau vor fi pierduti.

Un site inseamna ca sunteti in mediul online, nu inseamna ca aveti un potential de business online! Nu va lasati pacaliti sub nicio forma, orice promisiune v-ar fi facuta! Acei bani sunt pierduti!

O sa gasiti o multime de firme de hosting sa agentii de creare site-uri care va vor spune cat de bine este sa ai un site de comert online in wordpress. Asta pentru ca doar din click un angajat creaza 1 site pe zi si va taxeaza cu 1000 EUR. Cum sa va spuna altceva?

Pe langa acest aspect, pentru a livra un site competitiv, care vinde, trebuie notiuni mai mult decat un cick de mouse. Nu va lasati afacerea pe mintea celor care nu au experienta si va recomanda solutii ce NU functioneaza.

Unii dintre “specialisti”, prieteni, cunoscuti sau chiar firme, e posibil sa nu fie constienti de ceea ce vand, este pur si simplu posibil sa fi descoperit si sa stie doar wordpress si in mod firesc doar asta vand.

Pentru asta este acest post, pentru a va atentiona.

Sunteti liberi sa cititi si sa discutati cu cei care creeaza site-uri, chiar recomand acest lucru. Astfel veti intelege mai bine diferenta dintre o factura si un site.

Consider ca am spus suficient pentru ca cei ce au in plan un magazin online, sa stie ce sa NU faca.

Daca doriti o mini-consultatie sau sa stiti ceva mai multe despre cum ar trebui sa fie un site ecommerce, puteti suna la 0744 62 44 44.

Dealtfel, sa ne auzim cu bine si sanatosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 46